PLEASE SUPPORT & FOLLOW


http://iqmarjkdo-hpm14.blogspot.com/

Daku nak mohon pertolongan dan bantuan dari semua. untuk tahun 2014 ini daku sekali lagi mencuba nasib menyertai pertandingan blog kepenggunaan ini. daku harapkan semua pembaca sudi-sudikanlah diri untuk sokong penyertaan ini dengan follow blog yang masuk pertandingan ini.


kali ini daku memilih tajuk "KEPENTINGAN MEMATUHI PAPAN TANDA JALAN RAYA". mempertaruhkan blog kuning hitam sebagai aset penyertaan di harapkan mampu menambat hati juri. Terima kasih buat ibu yang sudi buatkan latar belakang blog ini walau simple tapi comel.hahaha.


pada kawan yang sudi follow,daku ucapkan berbanyak terima kasih.moga Allah saja mampu membalas budi baik semua. blog ini masih dalam pengisian lagi,so banyak isi penting lagi tak terbit.nak follow sekarang,okay,klik link di bawah yer?

Dunia Iqmar Effendy

DISCLAIMER"INI ADALAH BLOG PERSONAL IQMAREFFENDY99BLOGSPOT[DOT]COM.SEMUA ENTRI DAN GAMBAR DI DALAMNYA ADALAH KISAH DAN MILIK DARI TUAN PUNYA BLOG SENDIRI. DI LARANG KERAS MENGAMBIL GAMBAR DI DALAM BLOG INI UNTUK TUJUAN APAPUN TANPA SEIZIN TUAN PUNYA BLOG. MAAF ATAS PENGGUNAAN GANTI NAMA 'AKU' UNTUK BLOGGER YANG LEBIH DEWASA. SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI IQMAR EFFENDY."