KASTARD JAGUNG

BAHAN 2

120gm tepumg jagung
360gm gula pasir
1/2tin jagung
250ml air


CARA 2

1) masukkan tepung kastard ke dalam bekas adunan

2) masukkan gula pasir dan kacau rata

3) tuang air ke dalam adunan

4) kacau adunan hingga sebati dan pekat

5) akhir sekali,masukkan adunan kedalam peti sejuk ,setelah sejuk boleh dinikmati

4 ulasan:

salam para penghuni Dunia KU..
sudi-sudikan lah membaca dan memberi komen..
jasa anda amat di hargai..

Dunia Iqmar Effendy

DISCLAIMER"INI ADALAH BLOG PERSONAL IQMAREFFENDY99BLOGSPOT[DOT]COM.SEMUA ENTRI DAN GAMBAR DI DALAMNYA ADALAH KISAH DAN MILIK DARI TUAN PUNYA BLOG SENDIRI. DI LARANG KERAS MENGAMBIL GAMBAR DI DALAM BLOG INI UNTUK TUJUAN APAPUN TANPA SEIZIN TUAN PUNYA BLOG. MAAF ATAS PENGGUNAAN GANTI NAMA 'AKU' UNTUK BLOGGER YANG LEBIH DEWASA. SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI IQMAR EFFENDY."