SEGMEN MARI TAMBAH KENALAN BLOGGER BY MR K

segmen, tambah followers blog, tambah PV blog, blogger baru, blogger otai
http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html
 Assalamualaikum semua..salam Syaaban..lamanya aku tak update blog ni. sebab tak ada idea nak tulis apa,blog pun terbiar jela. sejak cuti sekolah hingga sekolah di buka semula,bertambah lagi la kesibukan aku dengan aktiviti sekolah. hari ni aku  nak join segmen MR K pulaklah.  aku baru follow blog abang ni yang ke 7429,ui banyak betul follower blog ni. tabik spring kat abang. ok,setakat ni follower blog ni baru 150 orang je. inshaaAllah,jika masa mengizinkan,aku nak juga jalan2 blog kawan2 dan follow diorang semua.  sekarang ni masa terlalu mencemburui aku,sampaikan laptop pun jarang dapat buka.oklah,selamat bersegmen pada yang berminat nak join.jom kita support MR K. Happy blogging.               

18 ulasan:

  1. datang dari segmen yang sama
    Follow back ye ;)
    http://iqmareffendy99.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  2. hai you !! i dari segmen yg sama .. done follow you .. hit me back okeh !! http://jarijemarikaku.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum :)
    saya dari segmen yang sama ingin berkunjung dan memberi 1 follow kepada teman satu SEGMEN :)
    Folloy Back yah ;) selamat bergabung ^o^)~

    http://enziiegekhizakii.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  4. Hey hey you you ..
    Saye datang dari Segmen yang same .. jom same2 tambah kenalan , jgn lupe follow balik :)

    http://www.meadalahsaya.blogspo

    BalasPadam
  5. im here dr segmen yg sama...done follow u...
    selamat bersegmen n menaikkan follower anda..!!!! =)

    http://anafunnies.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  6. dari segmen yang sama group12 #117... done follow... hit me back ya tq:)

    http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  7. follow sini dari segmen yang sama. jum follow kita :) m0shie.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  8. saya datang dari segmen yang sama

    http://farahsyamimi.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    done follow sini :)

    BalasPadam
  9. Dari segmen yg sama :)
    http://fardiyah.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  10. dri segmen yg sama..blogwalking sini..follow bg yg belum >.<

    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  11. dari segmen yg sama.done follow you.follow me back :)

    http://memburucintamu.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  12. flying here.. dari group 2 no.12 datang terjah .. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  13. Hi,from same segment,
    Group 18 No 173 :)

    Done follow you dear..
    Jemput singgah & follow if u like..
    http://ceritasamofa.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  14. Followed you!!
    Hit me back yaww!!

    assignmentcscrazil.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    thanks! :)

    BalasPadam
  15. Done follow.. Datang drpd segmen MTKB by MR.K .. Blogwalking utk mnambah kenalan.. kalau sudi, follow blik ye.. Salam perkenalan.. Goodluck dlm bersegmen..
    http://sisnurul92.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam
  16. singgah dari segmen yang sama..huu.baru ada masa nak blOgwalking...dOne folo awak..:D

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2013/07/t-shirt-i-blogging-giveaway.html

    BalasPadam
  17. Salam knal..bw dari segmen yang sama..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    BalasPadam

salam para penghuni Dunia KU..
sudi-sudikan lah membaca dan memberi komen..
jasa anda amat di hargai..

Dunia Iqmar Effendy

DISCLAIMER"INI ADALAH BLOG PERSONAL IQMAREFFENDY99BLOGSPOT[DOT]COM.SEMUA ENTRI DAN GAMBAR DI DALAMNYA ADALAH KISAH DAN MILIK DARI TUAN PUNYA BLOG SENDIRI. DI LARANG KERAS MENGAMBIL GAMBAR DI DALAM BLOG INI UNTUK TUJUAN APAPUN TANPA SEIZIN TUAN PUNYA BLOG. MAAF ATAS PENGGUNAAN GANTI NAMA 'AKU' UNTUK BLOGGER YANG LEBIH DEWASA. SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI IQMAR EFFENDY."