SEGMEN JOM MENCARI FOLLOWERS

ASSALAMUALAIKUM

hai korang,selamat berhari Isnin ye? hari ni terpanggil pulak nak join segmen mencari followers ni tapi kali ni nak ikut segmen anjuran Putra pulak lah. hahaha. dah lama tak join segmen ni,selalu saja busy oleh tugasan yang cikgu berikan ,buat projek itu ini untuk score band. 

ni la follower terkini blog saya pada 5/11/2012

saya bagi markah 99/100 untuk blog Putra tau? :) saya dah follow dan like juga. selamat berkenalan saya ucapkan pada Putra dan rakan blogger lain. sayang korang semua. sesape nak join bolehlah klik SINI k?

15 ulasan:

  1. iqmar ? boleh eh panggil iqmar ? heheh .. Thanks for joining :) btw cantik header ! buat sendiri eh ? so nice ! kaylah ni senarai nama --> http://putraamirulgafimmers.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-jom-mencari.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je...hehehe...ibu yang buatkan header saya ni..saya dah follow blog Putra,jom follow blog saya jugak ye?

      Padam
    2. Hehe , ibu yang buat ? Ohh pandai ibu iqmar :) putra pun tak pandai buat header camtuh.. Terima kasih ! Eh jap nak tekan button follow .. Eh kenapa tak boleh ? bila putra tekan "Join this site" dia keluar "Error 4404" ? tapi putra boleh follow kalau org tu buat "button follow ala ala tumblr" tu . cer try buat nanti putra try boleh tak follow iqmar :)

      Padam
    3. ibu buat dengan photoshop...saya pun tak pandai lagi..cuba putra try sekali lagi ek? kalau tak boleh juga nanti iqmar buat button ala tumbler k..

      Padam
  2. singgah dari segmen yg sama :) comelnya blog ^.^ gud luck dear ;)

    BalasPadam
  3. done follow..hit me back =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-follower.html

    BalasPadam
  4. #69. Salam perkenalan. Dtg dari segmen yang sama :)

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    BalasPadam
  5. dtg dari segmen yang same :) http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    Dah follow ! :) Harap follow balek ye

    BalasPadam
  6. dah follow sini, follow me back
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    BalasPadam
  7. dtg dari segmen yang same :)
    http://mohamadizudin23.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html
    dah follow sini.follow me back

    BalasPadam
  8. salam..dr segmen yg sama..
    http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    BalasPadam
  9. Salam.Dari segmen yang sama. Datang sini follow sambil blogwalking..

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    BalasPadam
  10. datang dari segmen sama dan follow. ;)

    BalasPadam

salam para penghuni Dunia KU..
sudi-sudikan lah membaca dan memberi komen..
jasa anda amat di hargai..

Dunia Iqmar Effendy

DISCLAIMER"INI ADALAH BLOG PERSONAL IQMAREFFENDY99BLOGSPOT[DOT]COM.SEMUA ENTRI DAN GAMBAR DI DALAMNYA ADALAH KISAH DAN MILIK DARI TUAN PUNYA BLOG SENDIRI. DI LARANG KERAS MENGAMBIL GAMBAR DI DALAM BLOG INI UNTUK TUJUAN APAPUN TANPA SEIZIN TUAN PUNYA BLOG. MAAF ATAS PENGGUNAAN GANTI NAMA 'AKU' UNTUK BLOGGER YANG LEBIH DEWASA. SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI IQMAR EFFENDY."